WÆÆÆ, kun 9 dager til avreise!!

Hei fine folk!

Først og fremst: TAKK for at du tar deg tid til å lese💜 Still gjerne spørsmål, og kom gjerne med tips om hva du vil høre mer om de kommende ukene!

I går ble jeg spurt om når jeg reiser, jeg svarte raskt neste fredag, HÆÆÆ NESTE FREDAG?!?! Da gikk det opp for meg at det kun er litt i overkant av en uke til jeg begir meg ut på det største eventyret mitt hittil!

Papirer skal fylles ut og sendes, visum må søkes, vaksiner skal taes, apotekvarer må handles, koffert må pakkes og ting må organiseres. Det er en del ting som må ordnes før man reiser til en annen kant av verden, i en helt annen verdensdel, og til et land så ulikt i forhold til Norge.

Enda har jeg jo god tid til å pakke, men som mange andre er jeg ekspert på å ha så god tid at det blir travelt🤓 Burde ditt og burde datt, men hallooo hvem vil vell tilbringe dagen inne når været er slik?? Satser på en dag med dårlig vær i nærmeste framtid🤞🏼

Har enda 8 dager igjen å pakke på, så nuuuull stress😎 (tull, har aldri vært mer stressa..)

Snakkes, nå skal sola nytes før seinvakt☀️

-Elen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s