And the journey begins✈️🇱🇰

Idag er dagen, fredag 8.juni 2018. Dette er dagen hvor jeg starter turen min til et annet land, en annen verdensdel og ikke minst til en helt annerledes kultur enn min egen.

Avskjedsklemmer, kyss, middager, kaffebesøk og gode ord er fått, gitt og unnagjort🙈 Nei det er ikke lett å reise fra en fantastisk kjæreste, en ubeskrivelig god familie, svigerfamilie eller venner man er så fryktelig glad i. Det er ikke lett å reise fra den trygge gode ramma jeg har hjemme i Norge, med jobb, gode kolleger og et trygt sted å bo, til et helt fremmed land med helt fremmede mennesker, og til en arbeidsplass hvor jeg ikke aner hva som venter meg. Men tanken på at jeg har et godt liv å komme hjem til, at jeg har folk som heier på meg og støtter meg, og at jeg har mennesker jeg vet at fortsatt er her når jeg kommer hjem, driver meg framover til å faktisk reise til Sri Lanka for å hjelpe de som kanskje ikke har alt det jeg har. Som kanskje ikke har det mest grunnleggende i livet, noen som gir de kjærlighet og trygghet i en hverdag preget av for lite arbeidskraft og ressurser.

Det er heller ikke lett å reise bort en hel sommer, og vite at man går glipp av mye, både med familie og venner. Men som sagt, de er her fortsatt når jeg kommer hjem, det kommer flere sommere, og TENK for en OPPLEVELSE det vil bli å prøve noe HELT nytt en sommer!! Og om man virkelig vil oppleve mer i livet, så må man ta noen sjanser, å ja det kommer til å være ubehagelig å kaste seg ut i det!

Første stopp idag er Gardermoen, hvor det blir hotell og forhåpentligvis litt søvn, før flyturen til neste stopp begynner i morgen tidlig. Da står nemmelig Doha i Qatar for tur✈️

-Sussogklemifleng

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s