NEGOMBO🍹👙☀️

For å avslutte tidenes «samboerskap» bestemte jeg og Isis oss for at vi skulle ta oss en velfortjent pause fra Kandy, så i helga er vi i Negombo. Negombo er en by sirka 40 km nord for Colombo og sirka 3 timer med taxi fra Kandy.

Vi bestilte rom på et luksushotell (under 300,- pr. pers. for ei helg, slår du den Norge??) for å bare slappe av, nyte god mat og drikke, ligge ved bassenget, muligens en tur på stranda, og bare nyte livet. Vi hadde ikke sånn superstore forventninger til hotellet før vi dro, med tanke på pris og alt det der, men: FY FLATE for et palass!! I det vi kjørte inn porten så taxisjåføren bare på oss, fordi vi begge satt der å måpte, haha. LITT kontraster fra hva vi har sett de siste 4 ukene…

Vaskeklut, velkomstdrink, og en portør som tok seg av bagasjen vår møtte oss i det vi kom inn døra til hotellet (eller rettere sagt, én åpna døra, den andre tok bagasjen og den tredje delte ut velkomstdrink). Hellåååooo, ei helg som prinsesser er ganske innafor👸🏻👸🏼

Ønsker alle sammen en god helg, nyt den!

~Elen~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s