Uke 5✅

Finally Friday, og jammen er det helg og utflukt på programmet igjen – tiden flyyyyr (når man har det gøy)⭐️

Denne uka har jeg vært på et nytt prosjekt, sammen med ei annen jente fra organisasjonen. Jeg bytta prosjekt for å få gjøre noe annet en uke. Jeg kjente veldig på at jeg var klar for et nytt prosjekt, av diverse grunner, men en liten del av det var tilknytningen til barna. Det å vite at man skal dra fra de, ikke bare er det vondt for meg, men også for de, jo mere knyttet vi blir jo verre blir det.. Jeg ville også gripe den muligheten til å hjelpe, og se flere steder mens jeg er her.

Har denne uka vært på en pre-school i Kandy. En førskole med nesten 140 barn i 5-årsalderen, fordelt på flere klasser da selvfølgelig. Tidenes beste uke hittil!

Hver dag starter vi dagen med en sangstund fra 08:30-09:00. Først synger de på singalesisk, takkesang/bønnerop hvor de takker både tempel, Buddha, blomster, mat, dyr og alt som hører til. Så synger vi diverse sanger på engelsk. Her kan vi komme med forslag og lære barna nye sanger, noe som er kjempegøy! Etter å ha hørt sangen knapt et par ganger så synger barna med – lærer superfort! Både barna og de voksne synes det er stor stas med nye innspill, og det å lære nye ting. Ja akkurat det er noe jeg liker skikkelig godt med denne plassen, det å bli satt pris på, å bli dratt nytte av og at de bruker mine ressurser. Misforstå meg rett, de var takknemmelig for hjelpa mi på det andre prosjektet også, men her jeg er nå er jeg blitt tatt så godt imot, og jeg blir hele tiden fulgt opp slik at jeg har det bra, og de spørr om mine meninger og om jeg har noen forslag. Mye tror jeg ligger på språket. På babyprosjektet var det STORE utfordringer i forhold til språk, de som jobba der kunne minimalt av engelsk, og jeg kan jo ikke singalesisk🤓 Hadde stort sett en koordinator i nærheten som skulle oversette og slik, men er vel ikke bestandig like lett å være ny, være singalesisk og i tillegg skal prøve å oversette dårlig trønderengelsk (hehe, neida engelsken kommer seg😎). På skolen her jeg har vært denne uka lærer de ungene engelsk og alle bøker er på engelsk, så da sier det jo seg selv at visse krav til språk settes. Ungene her er også så gode, og det er så fint å faktisk kommunisere med ord med ungene, og ikke bare ved bruk av kroppsspråk og slikt.

Helt i starten av uka fikk jeg triste nyheter om at min kjære oldefar var gått bort, på en måte ventet, men også så uforventet. Hallooo jeg er jo på den andre sida av jorda… med tanke på at jeg har skrudd ned mine bekymringer MANGE hakk, og prøver å bare leve her og nå, var det en god påminner om hvor skjørt livet er, og hvor fort det kan snu. Så denne uka har det vært utrolig godt å være på en plass jeg føler meg velkommen, en plass hvor stort sett alle er glade, har det forholdsvis bra, og jeg har noe meningsfullt å gjøre til en hver tid, og så er det jo UMULIG å ikke bli glad og varm i hjertet sitt av alle disse herlige ungene!❤️

Sjåååå på dæm da😍

Litt bilder fra uka som har gått. Undervisning, leiking og en generelt høylytt hverdag med masse latter💚

Min fine og gode Yellowclass💛

Nå skal helga nytes i Habarana og på elefantsafariiii🐘🐘

God helg⭐️

~Elen~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s