Hviiiilemodus🦋

Elefantsafari🐘

Forrige helg var jeg og ei venninne (fra frivillighetsarbeidet) i Habarana, og på elefantsafari i Minneriya National Park🐘

Elefantsafari er noe av det kuleste jeg har vært med på iløpet av mine uker her. Haha, bare kjøringa med Jeep på de veiene der var en opplevelse i seg selv, og aldri har jeg sett så mange elefanter samla på ett sted før. På turen tilbake til Kandy, ble vi skjønt enige om at dette var ei helg av de bedre😍

Ferie☀️

Som mange kanskje har sett, så har jeg tatt meg litt ferie – jeg har tatt de to siste ukene til å samle tanker, slappe av, og kanskje få se mer av dette fantastiske landet!

Forrige uke var jeg i Trincomalee, også kjent som Gokanna. En havneby øst i Sri Lanka med sirka 99000 innbyggere. Byen ligger i et område hvor flertallet av befolkningen er tamilske hinduer. Dette er annerledes i forhold til Kandy, hvor flertallet av befolkningen er singalesiske buddhister.

I Trincomalee fikk jeg endelig besøkt Upuveli Beach og Nilaveli Beach, to kjente strender som er verdt å få med seg i Sri Lanka. Dagene besto stort sett av soling, bading, spising og enda mer soling, men fikk også sett meg litt omkring. Så forskjellige tempel, hilsa på pyton- og kobraslange, og holdt i ei ape med personlighet😎 Bodde på et hotell kalt Sea Lagoon Beach Hotel, et hotell som anbefales på det sterkeste om noen har tanker om å reise til Trincomalee!

Her er noen bilder fra uka:

Avslapping på hotellet:

Upuveli Beach:

Nilaveli Beach:

Litt diverse:

I går ankom jeg Negombo, hvor jeg skal tilbringe min aller siste uke i Sri Lanka (ja tenk det, snart har 7 uker gått😳), nå teller jeg snart timer til hjemreise🙊

Ha en fin uke💛

~Elen~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s