The time of my life

Fredag 8. Juni 2018 tok jeg sats og dro ut i den store verden. Helt alene. Spent, forventningsfull og livredd. 7 uker i Asia, nærmere bestemt Sri Lanka sto for tur. Et helt nytt kapittel i livet mitt.

Nå er denne FANTASTISKE reisa over, og jeg sitter igjen med SÅ mye bra! Opplevelser, enda flere venner, mange nye erfaringer, masse ny lærdom, og ikke minst ei reise jeg ALDRI ville vært foruten! Et av mine favorittkapittel så langt.

Lange dager, stort savn etter de hjemme (da nesten på nippet til å bare gi opp og sette meg på første fly hjem til vakre, trygge og gode Norge), og dager med både glede og sorg har det vært. Men hei, jeg fullførte, og jeg angrer ikke et sekund!

Erfaringene og opplevelsene jeg har fått er noe som mest sannsynlig kommer til å være med meg i evig tid. Alle templene jeg har besøkt, bussturene, TukTukturene, alle de hjertegode barna jeg har vært så heldig å bli kjent med, møtet med en helt fremmed kultur og lærdomen om alt her, har vært verdt hver eneste dag borte fra alle og alt hjemme. Jeg har lært enda mere om at det handler ikke om å ha mest, det handler ikke om å se best ut, det er ikke nødvendigvis de rikeste som har det best (eller motsatt), og jeg har lært at det jeg har og den jeg er – det er bra nok. Bra nok for meg, og så spiller det egentlig ingen rolle hva andre mener. Jeg har lært at livet er NÅ, og hvordan du lever og har det med deg selv, er det kun DU som kan bestemme. Du er din egen lykkes smed osvosv.

Åsså ALLE de FANTASTISKE folka jeg har fått møtt og blitt kjent med😭 Andre frivillige, da spesielt mine to nye venninner fra Nederland, de ubeskrivelig gode barna og de voksne på barnehjemmet, de fantastiske førskolebarna og deres fantastiske lærere, husvert Aj, kjøkkendamene (som har vært som ekstramammaer for meg her) og lokalbefolkninga generelt❤️❤️❤️❤️

Er så utrolig takknemmelig og rørt.

Takk til ALLE dere hjemme (kjæreste, familie, venner, bekjente) og til alle som har sendt meg lykkeønskninger og gode ord, og ikke minst TAKK for pengene dere har gitt (som har blitt brukt til innkjøp av medisin, bøker, leker, skolesaker og andre ting de har hatt behov for både på barnehjemmet og på førskolen jeg var). Ingen nevnt, og absolutt ingen glemt!

Takk Sri Lanka, for at du har gitt meg litt andre perspektiv på ting.

Verden er som en bok, og de som ikke reiser og opplever, får bare med seg første side. Uansett om du reiser aldri så mye, blir du aldri helt ferdig med boka, men mest trolig kommer du et par kapittel lengre. Og det er DET som gjør livet spennende.

Akkurat nummer på kapittelet jeg er i nå er uvisst, men jeg er i et kapittel jeg liker veldig godt – akkurat langt nok til å ha fått sett at det finnes mere utenfor min egen lille boble, og akkurat ikke langt nok til å vite hvordan dette livet ender, dit at jeg bare vil lese videre og ta fatt på resten av livet og det som kommer.

Nå skal jeg hjem. Hjem til mine, hjem å nyte livet, livet som er her og nå❤️

Be kind to the world and the world will be kind to you.

~Elen~

PS: Bilder fra hele turen kommer iløpet av de nærmeste dagene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s